logo

Introduktionskampagne

I øjeblikket kører vi en introduktionskampagne på kameraet fra Det 3. øje. Du kan købe selve kameraet for kun 995 kr, og abonnementet koster kun 49 kr om måneden. Det giver dig en unik mulighed for at få vores lækre og enkle kamera, inden din nabo gør.

Køb startpakken nu

200 kameraer fra Det 3. Øje er nu på gaden

 > Virksomhedsnyt  > 200 kameraer fra Det 3. Øje er nu på gaden

200 kameraer fra Det 3. Øje er nu på gaden

Vi er meget stolte af at vi nu endelig har sendt de første 200 kameraer fra Det 3. Øje på gaden.

Vi synes, at der er rigtig mange overvågningsprodukter og alarmer i handlen. Men fælles for mange af dem er, at det enten er meget komplekse løsninger til høje priser eller mere simple løsninger, hvor du som køber er overladt til dig selv og dine egne tekniske evner, når du skal få kameraet eller alarmen til at virke. Vi glæder os til at se brugernes feedback på de første 200 kameraer fra Det 3. Øje.

Tanken bag Det 3. øje har været at lave et enkelt kamera med en enkel brugerflade og kun de mest nødvendige funktionaliteter. Vi har lagt vægt på, at billedkvaliteten er høj, og selve kameraet enkelt og elegant. Men vigtigst af alt, at du kan få det til at virke hvor som helst og når som helst. Uden du behøver at læse lange brugervejledninger eller koble det til trådløst internet. Du skal bare sætte det i stikkontakten og udfylde dine kontaktinformationer ved første login. Og så er dit kamera klar.

Vær blandt de første og køb ét af de 200 kameraer fra Det 3. Øje til en favorable pris her.

Klar til brug på få minutter

Vi starter med at sælge de første 200 kameraer til en meget favorabel pris. Og vi hører gerne fra vores første kunder, hvis de har ris eller ros og forbedringsideer til kameraet. Jo mere input vi får, jo bedre kan vi forstå vores kunders behov og ønsker.