@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } 5 Bedste Serier Lige Nu! - det3oje.dk
02.07.2021

5 Bedste Serier Lige Nu!

Har du lige afsluttet en serie, så der er plads til at gå i krig med en ny? I dette indlæg vil jeg præsentere dig for 5 …

Image: Pexels.com

Har du lige afsluttet en serie, så der er plads til at gå i krig med en ny? I dette indlæg vil jeg præsentere dig for 5 serier du skal se. Find svaret forneden. 

Kender du det med at man bare skal have noget kørende i baggrunden? ikke nødvendigvis fordi man følger med i det, men det er bare rart at have det i baggrunden mens man laver mad eller lektier. 

Hvis du heller ikke kan lide stilheden, så er det rigtig god idé at sætte en  serie på, så du kan følge halvt øje med i det. Måske bliver du endda helt opslugt i det, så du bare ikke kan give slip for det igen. 

Her er en liste over de 5 bedste serier, du bare skal se. 

 1. Lucifer 
  Denne krimiserie er et af de bedste krimiserier jeg har set længe. Det er overnaturligt men der er masser af humor i det. Her følger man selveste djævlen, der hjælper en kvindelige politibetjent med at opklare kriminalitet. 
 2. Rap fyr i L.A
  Min absolut favorit serie, uden tvivl. Denne serie blev vist for første gang i 1990. Ja jeg ved det, den er mega gammel, men det er altså en klassiker der kan få dig til at dø af grin. Følg Will Smiths unge liv.
 3. Venner
  Nu hvor vi er tilbage i tiden, ser verdens favorit serier, Venner helt sikkert værd at se eller gense. God til at have kørende i baggrunden. 
 4. Game of Thrones
  Denne serie behøver ingen introduktion. Spænding og en masse uforudsigelig drejninger. 
 5. How I Met you Mother
  Endnu en god komedieserie hvor man følger 5 venner udfolde deres liv i New York. en af hovedrollerne Ted leder efter moren af sine børn. gennem mere end 9 sæsoner. 

Her skal vi huske at takke: avxperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette indlæg. Hos avxperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af damprenser produkter. Tusind tak for støtten, siger vi.