@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } 5 Nye Film På Netflix Du Bare Skal Se
23.02.2022

5 Nye Film På Netflix Du Bare Skal Se

Netflix har mange gode film til en hyggelig fredag aften og Netflix kommer også hele tiden op med nye film du skal se. F…

Image:

Netflix har mange gode film til en hyggelig fredag aften og Netflix kommer også hele tiden op med nye film du skal se. Faktisk er indholdet på Netflix kæmpe stort og der er altid en film til enhver anledning. Her kommer der 5 bud på hvilke nye film du bare skal se! 

  1. Dont Look Up - Med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i hovedrollerne. Filmen handler om to astronomer som advarer verdensbefolkningen om at en udslettende komet er på vej mod jorden. Men kan de mon overbevise Præsidenten og befolkningen om, at det er så farligt som de siger? En spændende film spækket med en masse kendte skuespillere. 
  2. Dræb mig ikke - Er en Italiensk ungdomsfilm som både indeholder kærlighed med også en masse gys. Den handler om Mirta der en dag, efter at have været død af en overdosis sammen med sin kæreste, vågner op til en voldelig verden, hun ikke vidste eksisterede. 
  3. Love Hard - Handler om at en skribent fra Los Angeles møder sit perfekte match over en datingapp, men da hun flyver til New York for at møde ham til jul, opdager hun at hun er blevet narret. En komedie med massere af humor.
  4. The Guilty - Er faktisk oprindeligt en dansk film, men som blev opkøbt af USA, fordi plottet var så fangende. Det er med Jake Gyllenhaal i hovedrollen som en betjent, der tager imod opkald på alarmcentralen. Gennem hele filmen følger man betjentens ihærdige forsøg på, at redde en kidnappet kvinde. Spændende og nervepirrende film man skal se! 
  5. JA-Dag - Er en sjov komedie for hele familien. Den handler om en mor og en far, som plejer at sige nej til deres børn, indtil de beslutter sig for at sige ja til deres børns forslag om, kun at sige ja. Dette fører til en forrygende dag fyldt med sjov og eventyr. 

God fornøjelse! 

Skiltet øverst viser at sidens tekst, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du finde blandt et stort og flot udvalg af Julie Sandlau produkter. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense