logo

Introduktionskampagne

I øjeblikket kører vi en introduktionskampagne på kameraet fra Det 3. øje. Du kan købe selve kameraet for kun 995 kr, og abonnementet koster kun 49 kr om måneden. Det giver dig en unik mulighed for at få vores lækre og enkle kamera, inden din nabo gør.

Køb startpakken nu

 

Alt gemmes i skyen

Alt gemmes i skyen, som kun du bestemmer over
Mobil App fra det 3 øje

Alt gemmes i skyen

Når vi siger ta alt gemmes i skyen betyder det at alt det, dit kamera optager, sendes til lagring i skyen. Videoklippene i skyen kan kun ses af dig selv og de personer, du selv har givet adgang til kameraet.

Videoklippene lagres i 2 måneder. Herefter slettes klippene. Vil du gemme dem længere, skal du selv kopiere dem fra skyen og gemme dem på en anden lagringsplads.

Sikkerhed er vigtigst

Vi går meget op i at beskytte dine data. Derfor lagrer vi dine videoklip i en sky hos Amazon. Amazon benytter den nyeste og mest avancerede teknologi til at sikre dine data.

 

Så du kan være helt sikker på, at det kun er dig selv, der har adgang til dine videooptagelser.

 

Hvis du kontakter vores Support med henblik på at spørge ind til nogle detaljer på vidoeklippene, skal du derfor være opmærksom på, at vores supportere ikke kan se dine videoklip.

Klistermærker fra Det 3. Øje
Det 3. Øje Web App

Fleksibilitet

Nogle gange har du måske behov for at give andre adgang til dine videooptagelser. Det kan du gøre, når du er logget på.

Her kan du selv taste ind, hvem der skal modtage alarmer fra kameraet. Og du kan vælge at give andre adgang til videoklippene.