logo

Introduktionskampagne

I øjeblikket kører vi en introduktionskampagne på kameraet fra Det 3. øje. Du kan købe selve kameraet for kun 995 kr, og abonnementet koster kun 49 kr om måneden. Det giver dig en unik mulighed for at få vores lækre og enkle kamera, inden din nabo gør.

Køb startpakken nu

Det 3. Øje introduktionskampagne kører lige nu

 > Webopdateringer  > Det 3. Øje introduktionskampagne kører lige nu
Det 3. Øje introduktionskampagne

Det 3. Øje introduktionskampagne kører lige nu

Det 3. øje introduktionskampagne giver dig mulighed for at komme i gang uden de store omkostninger.

Du kan gennem Det 3. Øje introduktionskampagne købe selve kameraet for kun 995 kr, og abonnementet koster kun 49 kr om måneden. Det giver dig en unik mulighed for at få vores lækre og enkle kamera til en yderst favorabel pris.

Læs mere om Det 3. Øje introduktionskampagne her

Spar penge, hvis du køber kameraet nu

Dit abonnement dækker udgifterne til dataforbruget i kameraet. Kameraet bruger mobilnettet og er derfor meget let at installere. Da kameraet kører uden wi-fi, er du  ikke afhængig af at have wi-fi, der hvor du sætter kameraet op – f.eks. i dit sommerhus. Du mister heller ikke kontakten til dit kamera, hvis strømmen går, da det kører videre på batteri og fortsat sender via 3G.

Abonnementet dækker omkostningerne til at sende videoklip til dig via 3G mobilnettet. Til gengæld kan du så placere kameraet lige der, hvor du har lyst.