logo

Introduktionskampagne

I øjeblikket kører vi en introduktionskampagne på kameraet fra Det 3. øje. Du kan købe selve kameraet for kun 995 kr, og abonnementet koster kun 49 kr om måneden. Det giver dig en unik mulighed for at få vores lækre og enkle kamera, inden din nabo gør.

Køb startpakken nu

 

Testpanel

Skriv til os med ris, ros og gode ideer
Klistermærke på vindue

Ris & ros fra vores testpanel

Vi har brugt mange år på at udvikle videokameraet. Vi har gjort os umage for at lave det så enkelt og brugervenligt som overhovedet muligt. Og på at lave det driftsikkert og med høj teknisk kvalitet. Og derfor vil vi også gerne have et testpanel.

Der er jo altid plads til forbedringer, så derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du oplever, at kameraet ikke lever op til dine forventninger. Ligesom vi også gerne hører, hvis der er ting ved kameraet, som du er ekstra begejstret for. Vi har brug for dine input som del af vores testpanel. Uden ris og ros kan vi ikke blive bedre.

Skriv til os på support@det3oje.dk og angiv dit telefonnummer, hvis du gerne vil ringes op af en af vores medarbejdere. Du kan også læse mere om vores personlige support her