logo

Introduktionskampagne

I øjeblikket kører vi en introduktionskampagne på kameraet fra Det 3. øje. Du kan købe selve kameraet for kun 995 kr, og abonnementet koster kun 49 kr om måneden. Det giver dig en unik mulighed for at få vores lækre og enkle kamera, inden din nabo gør.

Køb startpakken nu

Brugervurdering af videoovervågning fra Det 3. Øje

 > Testpanelet  > Brugervurdering af videoovervågning fra Det 3. Øje
Det tager ingen tid at få det op at køre
– Brugervurdering af videoovervågning fra Det 3. Øje

Vi har modtaget positiv brugervurdering af Det 3. Øje

Vi har brugt mange år på at udvikle og forbedre funktionaliteterne til vores kamera til videoovervågning og derfor er vi glade for at modtage en positiv brugervurdering af Det 3. Øje. Undervejs har vi haft en række uvildige brugere på til at vurdere kvaliteten af både kamera og app til videoovervågning.

En del af disse fik udleveret kameraet fra Det 3. Øje uden nogen form for vejledning. Hverken mundtligt eller på tryk. Og det lykkedes dem alle at få kameraet startet, registreret sig bag login og se videoovervågning fra kameraet.

``Selv uden brugsvejledning lykkedes det at få kameraet i gang``

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du skal forsøge helt på egen hånd. Derfor får du med kameraet en vejledning med ganske få ting, du skal igennem, før dit kamera virker.

Og hvis dit kamera driller, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så skal vi nok hjælpe dig med at komme godt i gang.

 

Har du brug for at læse mere omkring Det 3. Øje’s kamera til videoovervågning kan du evt. klikke dig videre til vores beskrivelser og vejledninger her

Har du allerede haft oplevelser med brugen af vores kamera til videoovervågning, vil vi blive meget taknemmelige for at modtage din brugervurdering af Det 3. Øje.

 

Send os gerne en mail, hvor du fortæller om dine oplevelser: info@det3oje.dk